Reviews from Toko Thai Amstelveen

Recent reviews

4.0
Jos
8 July 2024

Was weer heerlijk

Dennis
6 July 2024

Snelle service. Ik had ruim van te voren online besteld en alles was perfect op tijd klaar, ik kon het meteen meenemen. Kwaliteit een 10!! Super goede smaken. Heb echt lekker gegeten. Gr Dennis

Haike
26 June 2024

Was weer top

Mira
21 June 2024

Echt super heerlijk!! Snel klaar en heel veel tofu in de curry. Makkelijk om te parkeren om snel het eten op te halen.

Yavuz
19 June 2024

Lekker eten en aardig personeel!

Nienke
16 June 2024

Wij bestellen al jaren menu 2, ditmaal was de smaak van de loempia niet zoals verwacht ook de smaak van de beef was erg flauw, het leek erop alsof er een paar ingrediënten miste die normaal zon heerlijke smaak aan het gerecht gaven. Erg jammer, is er misschien een andere kok of is het recept veranderd? Wij waren ditmaal echt teleurgesteld. De groene curry was wel zoals verwacht en erg lekker.

Willem
15 June 2024

Eten zoals gewoonlijk erg lekker. Bezorging ook goed. Enige verbeterpunt is het tracken van de bestelling. Of bij het mailtje dat de bestelling onderweg is, ook schatting vermelden hoe lang het dan nog duurt.

Jos
12 June 2024

Weer heerlijk gegeten

Linda
11 June 2024

Voor het eerst besteld bij Toko Thai. Wat een heerlijke maaltijd was dat! Echt heel goed van smaak en alles was nog lekker warm bij bezorging. En ook nog eens precies op het afgesproken tijdstip. Echt een aanrader!

Wil Croese
9 June 2024

Goedemorgen, helaas was het eten lauw, echt niet warm. Smaak was oké, saus mocht iets dikker, was erg dun. Jammer we hadden er meer van verwacht.

JB
31 May 2024

Nice new place

Julay
30 May 2024

Iedere hap doet je denken alsof je in Thailand bent! Echt heerlijk🤩

Angelique
23 May 2024

Echt heerlijk allemaal.

Haike
23 May 2024

Net als in het restaurant 😍😍😍😍

robin schaap
20 May 2024

Hele lange bezorgtijd ( meer dan een uur). Temperatuur van de maaltijd was ook te laag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simone Franssen
18 May 2024

Super goed eten. Wel vaak lang wachten. Maar de smaak is het wachten waard 👌🏼

Elodie
16 May 2024

The dishes were not as good as usual.

Westen
10 May 2024

Groene curry kip is heel goed (en ik heb wat ervaring). Vegetarisch oester saus; groente zeer vers, maar te weinig smaak….

Annemiek
9 May 2024

Er zat helaas geen pindasaus bij de saté, verder prima

Jos
8 May 2024

Heerlijk gegeten

Sam
6 May 2024
Bart
21 April 2024

Lekker pittig en heerlijk van smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jordy Vink
19 April 2024

Altijd snelle bezorging en het eten is altijd heerlijk. Wij blijven bestellen.

Simone
25 March 2024

Het was weer zoooo heerlijk 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ko
18 March 2024

Super lekker, geen Hollandse groenten, wat nogal eens word gedaan. Authentiek Thais!

Ellen
17 March 2024

Heerlijk eten ruime porties

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Snezhina Yanakieva
12 March 2024

Het was erg lekker en op tijd geleverd

Elize Veenstra
12 March 2024

De bestelling was 40 min te laat en 1 verkeerd gerecht geleverd

Pim Smit
8 March 2024

Jammer genoeg lijkt het niet op Thaïs uit Thailand te vlak van smaak, mis de kruiden.

Ellen
4 March 2024

Ik kon nergens zien hoelang de bezorging zou duren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bianc
28 February 2024

Altijd super lekker en vers.