Avaliações de Toko Thai Amstelveen

Avaliações recentes

4.0
Jos
8 julho 2024

Was weer heerlijk

Dennis
6 julho 2024

Snelle service. Ik had ruim van te voren online besteld en alles was perfect op tijd klaar, ik kon het meteen meenemen. Kwaliteit een 10!! Super goede smaken. Heb echt lekker gegeten. Gr Dennis

Haike
26 junho 2024

Was weer top

Mira
21 junho 2024

Echt super heerlijk!! Snel klaar en heel veel tofu in de curry. Makkelijk om te parkeren om snel het eten op te halen.

Yavuz
19 junho 2024

Lekker eten en aardig personeel!

Nienke
16 junho 2024

Wij bestellen al jaren menu 2, ditmaal was de smaak van de loempia niet zoals verwacht ook de smaak van de beef was erg flauw, het leek erop alsof er een paar ingrediënten miste die normaal zon heerlijke smaak aan het gerecht gaven. Erg jammer, is er misschien een andere kok of is het recept veranderd? Wij waren ditmaal echt teleurgesteld. De groene curry was wel zoals verwacht en erg lekker.

Willem
15 junho 2024

Eten zoals gewoonlijk erg lekker. Bezorging ook goed. Enige verbeterpunt is het tracken van de bestelling. Of bij het mailtje dat de bestelling onderweg is, ook schatting vermelden hoe lang het dan nog duurt.

Jos
12 junho 2024

Weer heerlijk gegeten

Linda
11 junho 2024

Voor het eerst besteld bij Toko Thai. Wat een heerlijke maaltijd was dat! Echt heel goed van smaak en alles was nog lekker warm bij bezorging. En ook nog eens precies op het afgesproken tijdstip. Echt een aanrader!

Wil Croese
9 junho 2024

Goedemorgen, helaas was het eten lauw, echt niet warm. Smaak was oké, saus mocht iets dikker, was erg dun. Jammer we hadden er meer van verwacht.

JB
31 maio 2024

Nice new place

Julay
30 maio 2024

Iedere hap doet je denken alsof je in Thailand bent! Echt heerlijk🤩

Angelique
23 maio 2024

Echt heerlijk allemaal.

Haike
23 maio 2024

Net als in het restaurant 😍😍😍😍

robin schaap
20 maio 2024

Hele lange bezorgtijd ( meer dan een uur). Temperatuur van de maaltijd was ook te laag.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone Franssen
18 maio 2024

Super goed eten. Wel vaak lang wachten. Maar de smaak is het wachten waard 👌🏼

Elodie
16 maio 2024

The dishes were not as good as usual.

Westen
10 maio 2024

Groene curry kip is heel goed (en ik heb wat ervaring). Vegetarisch oester saus; groente zeer vers, maar te weinig smaak….

Annemiek
9 maio 2024

Er zat helaas geen pindasaus bij de saté, verder prima

Jos
8 maio 2024

Heerlijk gegeten

Sam
6 maio 2024
Bart
21 abril 2024

Lekker pittig en heerlijk van smaak

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jordy Vink
19 abril 2024

Altijd snelle bezorging en het eten is altijd heerlijk. Wij blijven bestellen.

Simone
25 março 2024

Het was weer zoooo heerlijk 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ko
18 março 2024

Super lekker, geen Hollandse groenten, wat nogal eens word gedaan. Authentiek Thais!

Ellen
17 março 2024

Heerlijk eten ruime porties

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Snezhina Yanakieva
12 março 2024

Het was erg lekker en op tijd geleverd

Elize Veenstra
12 março 2024

De bestelling was 40 min te laat en 1 verkeerd gerecht geleverd

Pim Smit
8 março 2024

Jammer genoeg lijkt het niet op Thaïs uit Thailand te vlak van smaak, mis de kruiden.

Ellen
4 março 2024

Ik kon nergens zien hoelang de bezorging zou duren

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianc
28 fevereiro 2024

Altijd super lekker en vers.